Cele mai multe sisteme de glafuri exterioare profesionale sunt confectionale din aluminiu, completand in mod eficient si fericit tamplaria moderna (din PVC, aluminiu, lemn stratificat etc.) cu geam termoizolator, atat prin rezistenta cat si prin designul acestora.

Sistemele de glafuri de exterior din aluminiu protejeaza eficient zidaria si fatada locuintei in zona ferestrei impotriva inghetului, a patrunderii apei si murdariei. Elementele de inchidere laterala originale ale sistemului (capace din plastic dur, rezistent la raze UV) impiedica deteriorarea tencuielii zidariei la extremitatile glafurilor de fereastra).

Va putem oferi glafuri din aluminiu vopsit in camp electrostatic recomandate pentru utilizare la exterior.

 

Glafurile interioare pentru ferestre sunt realizate din PVC termorezistent rigid si au la baza o structura dreptunghiulara extrem de durabila. Folia din PVC de o calitate superioara confera glafurilor o suprafata rezistenta la factorii externi (umezeala, zgarieturi, solicitari).
Sistemele de glafuri interioare au atat rol estetic, intregind o ferestra, dar si un rol functional de protejare a peretelui. Acestea constiuie o rezolvare profesionala atat pentru constructiile noi cat si pentru renovari. Ele pun in valoare finisajele si designul interior, creaza ambianta naturala, confort si armonie. Asigura o nota particulara, de bun gust fiecarei incaperi. Datorita suprafetei laminate exterioare in cele mai multe cazuri, sunt rezistente la umezeala, temperaturi mai ridicate, zgarieturi si sunt usor de intretinut datorita stratului finit.

Avantajele sistemului de protectie contra insectelor: rezistenta la actiunea UV si a factorilor climaterici; transparenta ridicata; montare si demontare simpla; nu implica modificari ale ramei ferestrei.
Plase tantariPlasele anti insecte sunt de trei tipuri:
• tip rulou vertical si orizontal: compuse din caseta, ghidaje, sita din fibra de sticla gri rezistenta la intemperii. Actionarea este facilitata de arcuri, ridicarea si coborarea se fac astfel foarte usor, prin manevrarea snurului de actionare. Plasa este prevazuta cu un mecanism de blocare in partea de jos. Pe timpul sezonului rece plasa poate fi pastrata ridicata in caseta, nefiind astfel necesara indepartarea sa de la fereastra – ghidajele si caseta sunt astfel concepute incat nu afecteaza in nici un fel estetica tamplariei.
• tip usa batanta (rama cu balama): compusa din toc si cercevea, balamale cu arc incorporat, sita gri din fibra de sticla si profil din PVC pentru clipsare sita;
• fixe